Raambekleding - Overgordijnen

Kamerhoog: ADO overgordijnen

Overgordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur. Ze geven warmte en huiselijkheid! Een goed advies bij uw zoektocht naar de juiste stof, kleur en dessinering is daarom van groot belang! Ado biedt advies en keuze in een ruime collectie kamerhoge stoffen welke naadloos worden geconfectioneerd. Het gordijn bestaat als het ware uit ťťn stuk, er hoeven geen banen aan elkaar te worden gestikt. Dit valt mooier en een bijkomstige prť, er is geen patroonverlies.

Breedtestoffen: ADO overgordijnen

ADO heeft een grote collectie breedtestoffen van zachte veloursstoffen in harde kleuren tot stoffen met bijzondere dessins, ontworpen door vooraanstaande designers. De collectie is zodanig opgebouwd, dat voor elk interieur een passend ontwerp in een superieure stof te krijgen is.

Breedtestoffen: HollandHaag - Excellent Mood

Excellent Mood is een trendy collectie, die inspeelt op de vraag naar kleur. Deze collectie van breedte stoffen is te herkennen aan de driekleurige paarse parels. Door het gebruik van verschillende effen garens die op een creatieve manier zijn toegepast, heeft de collectie verrassende elementen! Natuurlijk mogen daarbij een aantal eigentijdse drukstoffen niet ontbreken. Gedurfd en commercieel, dat zijn de synoniemen voor Excellent Mood!

Breedtestoffen: Trevor & York

Het label Trevor & York is zeer decoratief en erg geschikt voor draperieŽn waarin veel stof is verwerkt. Trevor & York heeft een klassieke inslag en dankt haar naam aan de Engelse cultuur met zijn historie in landhuizen en graafschappen.

Breedtestoffen: Homers

Kenmerken voor het label Homers zijn vertrouwde dessins, een gezellige uitstraling met veel gedessineerde stoffen en 'home sweet home'. Het woord Homers komt uit de duivensport en betekent 'postduiven op weg naar huis', er geldt niet voor niets 'home sweet home'!

Raambekleding:

Janssen Wooncentrum biedt u nog meer

Loop voor de vele mogelijkheden eens vrijblijvend bij ons binnen of maak gerust een afspraak.

 

Laat je inspireren